Vi har under 1% reklamationer på det udførte arbejde.

 

40 års erfaring tæller

 

Hurtigt

Vi tilbyder transport af biler før og efter lakering og for at sikre en hurtig levering, har vi flere transportere til at hente og bringe med. Ved erhvervsaftaler henter og bringer vi bilerne kvit og frit. Den hurtige og effektive arbejdsgang betyder, at du får bedst muligt udnyttelse af dine lånebiler, samtidig sikres du en højere indtjening for dit værksted med et bedre workflow og nemmere planlægning.

 

Effektivt

Vores effektive og organiserede arbejdsgange, bevirker at vi reparerer skaderne hurtigt.
Langt de fleste skader udføres fra dag til dag, uden at gå på kompromis med nogen som helst aspekter af arbejdets udførelse.

 

Og i højeste kvalitet

Vores leverancer er altid af højeste kvalitet, og vi benytter os kun af de bedste produkter. For at opnå optimal farvetilpasning, anvender vi farvemåler, da dette sikrer og garanterer en nøjagtig og præcis farvenuance.


Lakflex

I LAKexperten Herning arbejder vi ud fra LAKflex. Det betyder at bilen efter 4, 8 eller 16 timer skal være færdig repareret/lakeret. Leveringstiden kommer udover det angivne timetal og er indenfor værkstedets åbningstid.

4 timer

Gælder for en ny del/ løse dele med normalt behandlingsmønster og som ikke kræver spartling – fx spejlkappe, liste eller kofanger.

8 timer

Gælder for skader op til 4.000 kr.

16 timer

Gælder for skader med normalt behandlingsmønster og over 4.000 kr.


Lakplan

Vi bruger online booking og planlægningssystem, hvor du som erhvervskunde kan følge hvor langt dine ordrer er. Du kan oprette ordrer via www.lakplan.dk præcist når det passer dig. Kontakt os og få dit eget login. Så kan du booke din bil direkte derfra hvorefter vi henter den.


Lakplus

LAKplus er vores kvalitetsstyringssystem. Vores mål er at være kompetente og kvalitetsbevidste, samt at levere kvalitetsydelser, som lever op til vores kunders forventninger – og gerne lidt til. For at dette kan efterleves skal der overholdes en række krav. 

 

Det er fx krav til materiale-egenskaber, at følge bilfabrikanters reparationsvejledninger, farvetilpasning og lakeringsopbygning, faciliteter, udstyr, leveringssikkerhed mv.. Derudover skal der løbende ske kvalitetsforbedringer som et væsentligt element i alle beslutninger, der tages i vores forretning.

Åh, og vi skal jo også lige nævne, at vi er Vi er KS2000 og ISO9001 certificeret via vores branche organisation AutoBranchen Danmark.